در تاریخ یکم دی ۱۴۰۳ اولین سمپوزیوم «ترومای روانی-اجتماعی سوختگی» برگزار خواهد شد. این برنامه با هدف افزایش آگاهی از تبعات روانی-اجتماعی سوختگی و ایجاد توجه و حساسیت بیشتر در جامعه به پیشگیری از سوختگی و پیامدهای آن، مقارن با روز پیشنهادی به عنوان «روز ملی پیشگیری از سوختگی» اجرا میشود. در این نشست به جنبههای روانی، اجتماعی و قانونی موضوع پرداخته و تجربههای زیسته آن ارائه میشود.
سمپوزیوم «ترومای روانی-اجتماعی سوختگی» در بیمارستان حضرت فاطمه (س) (تهران) توسط جمعی از انجمنهای علمی و مردمنهاد ارائه خواهد شد. سازمانهای مجری این برنامه عبارتاند از انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن ققنوس (جمعیت حمایت از بیماران سوخته)، انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی (احقا) و مؤسسه مردمنهاد زنو.
رشتههای مخاطب سمپوزیوم (شناسه برنامه آموزش مداوم: ۲۲۶۰۲۴) عبارت است از روانپزشکی، روانشناسی، مشاوره، مددکاری اجتماعی، سلامت در حوادث و بلایا، پرستاری، پزشکی عمومی، تخصص جراحی عمومی و تخصص گوش، گلو و بینی. دبیر علمی برنامه دکتر امیر شعبانی و سخنرانان دکتر محمد جواد فاطمی، دکتر سید مهدی صابری، دکتر فاطمه محبی، آقای حسین افشار پویا، آقای محسن مرتضوی و دکتر امیر شعبانی هستند.
سمپوزیوم از ساعت ۸ و نیم صبح تا ۱۳ در مرکز آموزشی-درمانی حضرت فاطمه (س)، واقع در تهران، خیابان سید جمالالدین اسدآبادی (یوسف آباد)، خیابان ۲۱، جنب پارک شفق، برگزار میشود و ورود برای عموم آزاد است.